Вертикални щори

Вертикалните щори са прекрасна алтернатива на завесите. Те са най-доброто решение, ако искате да засенчите големи прозорци, витрини, плъзгащи се панели или цели стени. Могат да паснат идеално както на всяка стая у дома, така и в офиса.

Вертикалните щори се отличават със своите елегантни и стилни дизайни, които придават уют на всяко помещение. Съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тази на текстила – непреходен елемент на интериора.

Ние от Твой стил Ви предлагаме ламели с различни десени, структура на тъканта, транспарантност и във вариант Black Out (100 % непропускливост на светлина).

При нас можете да откриете богата цветова гама вертикални щори от плат в широк ценови диапазон. Според Вашите предпочатия, можете да изберете разнообразие от цветове на текстилните ленти или комбинация няколко нюанса.

Всички наши клиенти имат възможността да изберат от нашата богата цветова гама вертикални щори от плат в широк цветови диапазон.  Според Вашия интериор и предпочитания.

Нашите вертикални щори се изработват от антистатични и антибактериални текстилни ленти с ширина 89 мм и 127мм. Те могат да се събират и въртят по разнообразен начин чрез шнур или въже.

Материалите са с различна степен на пропускане и абсорбиране на светлината. Може да избирате от полупрозрачни до напълно затъмняващи платове с ширина от 89 и 127мм. Разполагаме и с алуминиеви ламели с ширина 89мм.

Гредите на вертикалните щори се задвижват ръчно със синджир или елегантна PVC пръчка, а модел EOS позволява и задвижване с ел. мотор.

Вертикалните щори могат да бъдат монтирани на стена или таван, спрямо Вашето пространство и желание.

За Вашите нестандартни прозорци предлагаме греди с наклон до 45 градуса.

Минимални и максимални размери

Вертикални щори

Maкс. ширина: 500 см (5,0 м)

  • Макс. височина: 600 см (6,0 м)
  • Мин. ширина: 30 см (0,30 м)
  • Mин. височина: 30 см (0,30 м)

 

Разгледайте нашата Галерия!