Комарници

Комарниците, или още наричани “мрежи против насекоми”, представляват мрежа монтирана върху прозорец или отваряема врата, чиято функция е да предпазва помещенията от комари или други нежелани насекоми. Днес те са се превърнали в задължителна част от прозорците и вратите на всякакви помещения. Те гарантират спокойствие през горещите дни.

Имат огромно значение за постигане на удобство и комфорт във всеки дом. Изработени са от алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло, фиксирани в точките на пресичане на нишките за по-голяма здравина. Мрежите са устойчиви на атмосферни влияния. Те държат насекомите вън, без да намаляват видимостта или светлината.

Качествените мрежи се отличават с няколко характеристики: трайни и устойчиви рамки, които се произвеждат от висококачествени материали, лесна поддръжка, монтаж и демонтаж, разнообразни цветове на профилите, мрежа от фибростъкло и плътно покритие. Предлагат се 5 основни вида мрежи против насекоми: мрежа с панти, фиксирана мрежа, ролетна мрежа, врати мрежи и плисе мрежи.

Комарниците не са пречка във функционирането на вътрешните или външните щори, както не пречат и на гледката от прозореца. Всички комарници могат да бъдат изработени в същия цвят с вашата дограма, било то от масовите стандартни цветове и дървесни имитации или прахово боядисани по RAL.

Разгледайте нашата Галерия!