Плисе щорите са едно изключително интересно решение за слънцезащита. Наричани още щори „хармоника“, заради начина на сгъване на плата, те са много подходящи за прозорци с нестандартни форми – триъгълни, арки, многоъгълни, трапецовидни, наклонени прозорци, капандури и такива с нестандартна форма, които изобилстват в съвременната архитектура.

Щорите представляват нагънат плат, който може да спира сънчевите лъчи без да затъмнява, или напълно да затъмнява, в зависимост от избраният от вас плат и неговата пропускливост.

Колекциите платове за щори са висококачествени и са съставени от материи, които не задържат прах и мърсотия. Те са устойчиви на вредното влияние на слънчевите лъчи. Плисе щорите могат да бъдат монтирани в ниши, както и в нетипично оформени пространства (трапецовидни, полукръгла, триъгълна, многоъгълна и т.н.). Щори плисе са красиви и многофунционални.

Предлагат се в 4 варианта които се различават главно в начина на събиране на плата и начина им на управление – стандарт  1, стандарт 2, ден и нощ, управление с шнур (идеално решение за трудно достъпни прозорци).

Разгледайте нашата Галерия!

Tvoystil, Плисе