Външни Ролетни

Външните ролетни щори се монтират от външната страна на прозореца с цел допълнителна сигурност, топлоизолация и шумоизолация. Външно ролетните щори са устойчиви на екстремни външни температури, влага и вятър.

Допринасят за спестяване на разход за електроенергия – през зимата за отопление на помещението, а през лятото – за охлаждане. Изработени са изцяло от алуминиеви материали с висока надеждност и гарантирани качества.

Външните ролетни щори осигуряват защита на жилището от любопитни и нежелани погледи. Дават температурни разлики до 10°С съответно през лятото и през зимата, с което подобряват топлинната изолация на вашия дом, изолират прозорците от шум и прах и осигуряват до 30% по добра шумоизолация.

Подходящи са за монтаж на дървена дограма, алуминиева дограма и PVC дограма. Спират образуването на конденз по стъклопакета в студените дни защото повишават неговата температура.

Запазват отличните си характеристики в диапазона от -40°С до +90°С. Съдържат UV стабилизатор, който гарантира високата устойчивост на атмосферни влияния.

Възможност за поставяне на PVC или алуминиеви ламели, PVC водачи, топлоизолирана кутия с височина 200 мм. ВАШАТА ВЪНШНА РОЛЕТНА ЩОРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАДВИЖВАНА И С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР НА СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР SOMFY(ФРАНЦИЯ) С 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ.

Външните алуминиеви ролетни щори се предлагат в 8 цвята( бяло и всички дървесни имитации,антрацит,сребристо) както и прахово боядисани по RAL.

Разгледайте нашата Галерия!

Tvoystil, Външни ролетни щори