Римски щори

Римската щора е създадена, за да внася елегантност и уют в интериора. Тя придава индивидуалност и неповторим стил като прекрасно може да замени пердетата или завесите.

Римските щори могат да бъдат акцент, допълнение или част от цялостния съвременен интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.

Шевните римски щори се шият от меки, ефирни платове и механизмът им позволява лесно сваляне на текстила за почистване, пране или подмяна. Безшевните римски щори се правят от по-плътни антистатични материи, които не се свалят за пране и почистване.

Съвременните римски щори се изработват от красиви платове в разнообразна ценова гама и лесни за употреба механизми. При вдигане на щората, платът се надипля до определената позиция.  Механизмът осигурява лесен демонтаж на текстила за почистване или подмяна.

Римските щори са подходящи и за скосени прозорци или такива с трапецовидна форма. За този тип монтаж е необходимо да поръчате корда за застопоряване като допълнителен аксесоар, за да се получи провисване на щората.

Разгледайте нашата Галерия!

Tvoystil, Римски щори