Вертикални щори тип перде – вертикални ден и нощ

Щорите „Перде“ са нов и най – модерен вариант за изолиране на слънчевата светлина. Придават елегантност, уют и стил. Съчетават практичността на вертикалните щори и нежната визия на перде.

Редуват се плътни и ефирни ивици, които позволяват финната регулация на достъпа на светлина. Управлението и движението на Вертикална щора Ден и Нощ е еквивалентно с това на стандартните Вертикални щори.

В отворено положение, полупрозрачните участъци филтрират, омекотяват естествената светлина, а в затворено положение с плътните участъци постигат затъмнение. Затова Вертикална щора Ден и Нощ се препоръчва, както за слънчева защита на дневни помещения, така и при нуждата от по-голяма степен за затъмнение на спални помещения. Несъмнено този нов модел щора предизвиква най-голям интерес у нашите клиенти със своята мекота, ефирност и функционалност.

Използваните текстили са антистатични, отблъскващи прах и дим, лесни за поддръжка – текстила позволява пране в пералня на 30 градуса, без центрофуга.Предлагат се в широка гама от цветове на текстилите, над 50 цвята на текстила, възможно е и комбинация на няколко цвята, което не оскъпява допълнително. Могат да бъдат монтирани, както на таван, така и на стена, според вашите желания.

Разгледайте нашата Галерия!

Tvoystil, вертилални щори топ перде