Щори „Ден и нощ“

Щорите „ Ден и Нощ“ са роло щори, проектирани така че да регулират плавно светлината в помещенията с помощта на ефекта „двойно перде“. Щората е съчетание от два вида материя- прозрачна (пропускаща светлина) и плътна ( осигуряваща слънцезащита и уединение).

С роло щорите Вие може да блокирате достъпа на светлина и топлина, да си осигурите видимост към външния свят, но да се скриете от любопитни погледи, да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения. Те са с антистатични и антибактериални платове. Предлагат се в различна степен на затъмненост, както и най- непропускливият вариант „blackout”.

Предлагаме широка гама от текстили, които можете прекрасно да съчетаете с вашия интериор на дома,офиса или търговско помещение. Механизмите са лесни за употреба. Спускането и повдигането на щорите се осъществява посредством верижка. „Ден и Нощ“ роло щори се отличават с класически механизъм РМ 18 или РМ 32 за навиване на плата без кутия.

Избора на механизъм зависи от размерите на вашите прозорци. РМ 32  се препоръчва при по-големи прозорци, тъй като позволява навиване на плата в по-голяма ширина и височина.

tvoystil, щори ден и нощ

„Ден и Нощ“ тип Импресия се отличават с вписан профил и странични лайсни, които плътно прилепват към дограмата и придава и по-прибран и завършен вид. Страничните лайсни или иначе казано водачи могат да бъдат два вида – плоски или П-образни, като предимството на П-образните водачи е в това, че текстила се движи в лайсната и това обещава по-дълго функциониране на щората, както и гарантира, че текстила няма да залепне за стъклопакета и да се повреди в следствие на конденз.

Предлагат се в два варианта: с Мини вписана кутия за малки прозорци, с Лукс вписана кутия за по-големи прозорци. Максималната ширина при която функционират перфектно е до 160 см (1,60м). За по-големи ширини предлагаме тип Джъмбо  до 280см. (2,80м), този модел щори са подходящи за покриване на големи площи, витрини, офис сгради и други.

Минимални и максимални размери

Ден и Нощ РМ 18 роло без кутия (подходящи за малки прозорци)

Без кутия и без странични алуминиеви водачи, подходящи за монтаж на всякакъв вид дограма.

Максимална ширина: 180 см (1,8 м)

Максимална височина: 220 см (2,0 м)

Минимална ширина: 30 см (0,3 м)

Минимална височина: 30 см (0,3 м)

Разгледайте нашата Галерия!