Външни ламелни

Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външните хоризонтални щори можете да регулирате степента на осветеност на помещенията и да ограничите проникването на нежелани отблясъци, без непременно да ги затъмнявате.

Отличният баланс между засенчване и пропускане на дневна светлина, термоизолационните им характеристики и изчистената визия ги правят незаменим компонент в концепцията за енергийна ефективност на съвременните офис, търговски, жилищни, промишлени и административни сгради.

Външните ламелни хоризонтални щори се монтират от външната страна на прозорците и представляват стабилна конструкция от висококачествени ламели, които притежават термоизолационни свойства.

Чрез промяна на ъгъла на ламелите може да се постигне, както пълно засенчване и уединение в помещенията, така и да се пропусне известно количество светлина.

Външните ламелни хоризонтални щори са предназначени, както за прозорци на частни домове, така и за цехове, магазини, складове, производствени помещения и други. Те са не само удобни и лесни за управление, но и изключително дълготрайни и устойчиви на климатичните промени.

Външно хоризонталните щори са изработени от материали, които не променят цвета и качествата си и не се деформират при вятър, топлина или студ. Светлоотразителните им свойства способстват за отблъскване на вредните UV лъчи и осигуряване на оптимални условия за почивка или работа в помещенията, в които са монтирани.

С избора на някой от моделите външни ламелни хоризонтални щори, не само успешно елиминирате слънчевите отблясъци и осигурявате отлично засенчване, но и изключително добра изолация на вътрешността на помещенията.

Разгледайте нашата Галерия!

Tvoystil, Външни ламелни щори