Хоризонтални Щори

Венецианските или така наречените „хоризонтални алуминиеви щори“ са най-често използвания и най-предпочитан продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.

Хоризонталните щори са лесни за употреба и поддръжка, предлагат се в разнообразни цветове и дизайн и това ги прави подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. С този модел венециански щори можем да постигнем приятна атмосфера и да се защитим от нежеланите погледи. Те са практични и допълват интериора на всяко помещение.

Хоризонталните щори се монтират на дограмата без да нарушават изолационните качества. Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 мм или 25 мм с цветно лаково покритие, което не избелява и разнообразни висококачествени управляващи механизми. Прецизната им изработка и висококачествените материали гарантират употребата на този вид щори с години наред.

Хоризонталните алуминиеви щори са изключително разпространени и намират широко приложение, поради голямата си практичност. Венецианските щори са решение за всеки дом, защото са практични и лесни за поддръжка.

Tvoystil, Хоризонтални щори
Tvoystil, Хоризонтални щори

Минимални и максимални размери

За Венециаснки щори със 16 мм ламел.

Максимална ширина: 160 см (1,6 м)

Максимална височина: 220 см (2,2 м)

Минимална ширина:25 см (0,25 м)

Минимална височина: 25 см (0,25 м)

 

За Венециаски щори с 25 мм ламел:

Максимална ширина: 260 см (2,6 м)

Максимална височина: 300 см (3,0 м)

Минимална ширина: 25 см (0,25 м)

Минимална височина: 25 см (0,25 м)

Разгледайте нашата Галерия!