Японска стена

Щорите тип „Японска стена“ имитират „Шоджи“ – типична за традиционната японска архитектура плъзгаща се преграда, направена от прозрачна хартия, опъната върху дървена или бамбукова рамка. Щорите ,,Японска стена” представляват плъзгащи се пана, което ги прави подходящи за големи прозорци. Едното платно винаги е статично и към него се прибират останалите.

Използват се за преграждане на помещения, за големи витрини и прозорци тип „френски“. Предлагаме 3,4 и 5 канални системи. Богата гама от текстили и цветове, подходящи за вашия интериор.Предлагаме възможност за комбиниране на платове от широка гама- над 80 модела плат, както и да създадете своя собствена уникална комбинация. Различните материи позволяват да се подчертае и засили индивидуалността на помещението.

Оптималното застъпване на платната не позволява проникване на светлина помежду им. Антистатични платове, незадържащи прах. Избор от механизми за удобно управление на платната.Щорите тип Японска стена се управляват ръчно с въже като то служи за прибиране на лентите в желаната посока, в зависимост от механизма на управлението.

Разгледайте нашата Галерия!

Tvoystil, японска стена
Tvoystil, японска стена